DRAGONSPORT

dragonsport fényképes 4

Kedves Sportbarátok!

Német versenysportfelszerelést értékesitő cég.

 

A Dragonsport  Német sportszergyártó cég 2006-óta jelen van a Magyar piacon,és segiti a Magyar klubbokat szponzorációs csomag ajánlataival.Annak idelyén a Vasas futball klubb súlyos anyagi,és likviditási problémákkal küzdött a cég tulajdonosa azonnali szponzorációs segitséget nyújtott.A szponzorációt 48-órán belül a nyári felkészülés elött biztositotta evvel is segitse Magyarország eggyik legnagyobb tradicionális futball klubját.Számos Magyar platinás futball klubb viselte szereléseinket szponzoráció keretein belül pld Vác FC,BKV-ELÖRE…………………………………..

Ne tévessze meg a név ez egy Német cég mely évek során több mint 42 országba szállítja termékeit több mint 2000 sportfelszerelés várja vásárlóit szerte európában,és tengeren túl is.Ebböl a széles választékból lehetöséget biztosit mindenki számára hogy megtalálja az izlésének megfelelö szinü,és méretü verseny sport-hoz kiváló sportfelszerelést.Nálunk a sportoló minden fontos elemet meg tud vásárolni amely elősegiti a tökéletes felkészülésében.

Az üzleti szaklapok értékelései alapján 2007-2008-ban az erős német piacon komoly vetélytársakat magunk mögé utasítva a legdinamikusabban fejlődő sportszergyártó cégnek neveztek minket.A Dragonsport a Német vonalat képviseli a minőségére jellemzőek  hogy a legjobb anyagokból a  legmodernebb technikai gépekkel állitják elő a sportfelszereléseket,és folyamatosan tesztelik mielött piacra kerülne a termék,igy biztosak lehetnek a termék minőségében.A cégre jellemző hogy rendkivűl preciz, rugalmass,és gyorsan szállit,nem ismer lehetetlent.

422811_291445044261091_372225259_n

DSCN0036DSCN0036DSCN0219

 

Termékeinket folyamatosan fejlesztjük,az évek során a fejlesztéseken keresztül számos újitást hoztunk be. Külön tervező dizájn részlegünk azon dolgozik hogy évről évre minnél elegánsabban,és szinesebben tudjanak a sportolók felöltözni.

Szereléseinket folyamatosan a gyártás után teszteljük, és egyre szélesebb választékban kínáljuk Önöknek.

A profi sportolóknak, legyen szó labadarúgásról, kézilabdáról vagy kosárlabdáról, elengedhetetlenül fontos a minőség. Nálunk ehhez attraktív dizájn-hoz a kiváló minőség, és verhetetlen árak is kapcsolódnak.

Célunk hogy minél több csapatnak lehetősége legyen hozzájutni termékeinkhez. Ennek megfelelően az Ön klubja is megtalálhatja mérettől és korosztálytól függően a legjobb megoldást.

Használják ki akcióinkat, amelyek Európában egyedülállóak!

Zweitligist, Trainerteam, Trainerassistent, Thomas Köhler, Tabellenrang, Fortuna Düsseldorf, Dynamos, Dynamo Dresden, Cheftrainer, Assistent, 1:1, Steffen Menze, Peter Németh, Olaf Janßen, Dynamo Dresden

Tökéletes körülmények,utánpótlásnak is.

A TAO-pályázat keretében kedvezményes felszereléseket kínálunk, ebben a rendszerben nagy mennyiségű kiváló Német minőséget raktározhatsz el!

Minden korosztály számára minden igényt kielégitően, máris Dragon Sportba öltözhet!

Az utánpótlásképzésben minden apró részletre figyelni kell. Egyáltalán nem lényegtelen például az sem, hogy a klubokban szereplő gyerekek milyen szerelést hordanak edzésen, meccseken, vagy éppen miben utaznak egy fontos rangadóra.

A külső megjelenés nagyban meghatározza a közérzetüket, a profi felszerelés jó közérzetet biztosít a klubbra pedig nagyobb preztist!

Hogy miről is van még szó?

Gondolkodtak már azon, hogy milyen hatást vált ki az ellenfél gyerekjátékosaiban, amikor meglátják az ellenfelüket egységes felszerelésben?

Mennyire segítheti vajon ez a saját csapatod?

Nekünk, a Dragon Sportnál ezekre a kérdésekre pontos válaszaink vannak, immár Magyarországon is!

Mi vagyunk az első olyan hazai sportszergyártó, akik külön csomagot állítottunk össze már az óvodásoknak is. Ebben minőségi termékeket kínálunk minden színben és méretben, már a legkisebbeknek is.

Nagyobb egyesületek, vagy akadémiák részére további akciókat lehetőségeket biztosítunk.

MEZEK, MELEGÍTŐK, KABÁTOK, TÁSKÁK, LABDÁK ÉS CIPŐK

Kiváló minőség, kedvező áron, már 4 éves kortól!

dragon_gyerek

dragon_gyerek2

{ Edit }

Amit még kínálunk: akciós csomagok, havi ajánlatok, kedvezményes szettek kispályás csapatoknak, szponzoráció, alkalmi vétel,Desing yor Club-tervezze meg csapata szinét,és mi legyátjuk.

Sportoljon kényelemesen és elegánsan, térjen be hozzánk minél hamarabb, és győzödjön  meg a “német” minőségről a saját szemével!