DRAGONSPORT

dragonsport fényképes 4

Kedves Sportbarátok!

 

DSCN2151

A Dragonsport  Német sportszergyártó cég az évek során több mint 42 országba szállítja termékeit.Több mint 2000 sportfelszerelés várja vásárlóit. Ebböl a széles választékból lehetöséget biztosit mindenki számára hogy megtalálja az izlésének megfelelö szinü,és méretü sportfelszerelést.Nálunk a sportoló minden fontos elemet meg tud vásárolni amely elősegiti a tökéletes felkészülésében.

Az üzleti szaklapok értékelései alapján 2007-2008-ban az erős német piacon komoly vetélytársakat magunk mögé utasítva a legdinamikusabban fejlődő sportszergyártó cégnek neveztek minket.A Dragonsport a Német vonalat képviseli a minőségére jellemzőek  hogy a legjobb anyagokból a  legmodernebb technikai gépekkel állitják elő a sportfelszereléseket a precizitás miatt  pedig folyamatosan tesztelik mielött piacra dobnák,igy biztosak lehetnek a termék minőségében.A cégre jellemző hogy rendkivűl preciz, rugalmass,és gyorsan szállit,nem ismer lehetetlent.

422811_291445044261091_372225259_n

DSCN0036DSCN0036DSCN0219

 

Termékeinket folyamatosan fejlesztjük,az évek során a fejlesztéseken keresztül számos újitást hoztunk be. Külön tervező dizájn részlegünk azon dolgozik hogy évről évre minnél elegánsabban,és szinesebben tudjanak a sportolók felöltözni.

Szereléseinket folyamatosan a gyártás után teszteljük, és egyre szélesebb választékban kínáljuk Önöknek.

A profi sportolóknak, legyen szó labadarúgásról, kézilabdáról vagy kosárlabdáról, elengedhetetlenül fontos a minőség. Nálunk ehhez attraktív dizájn-hoz a kiváló minőség, és verhetetlen árak is kapcsolódnak.

Célunk hogy minél több csapatnak lehetősége legyen hozzájutni termékeinkhez. Ennek megfelelően az Ön klubja is megtalálhatja mérettől és korosztálytól függően a legjobb megoldást.

Használják ki akcióinkat, amelyek Európában egyedülállóak!

Zweitligist, Trainerteam, Trainerassistent, Thomas Köhler, Tabellenrang, Fortuna Düsseldorf, Dynamos, Dynamo Dresden, Cheftrainer, Assistent, 1:1, Steffen Menze, Peter Németh, Olaf Janßen, Dynamo Dresden

 

Amit még kínálunk: akciós csomagok, havi ajánlatok, kedvezményes szettek kispályás csapatoknak, szponzoráció, alkalmi vétel,Desing yor Club-tervezze meg csapata szinét,és mi legyátjuk.

Sportoljon kényelemesen és elegánsan, térjen be hozzánk minél hamarabb, és győzödjön  meg a “német” minőségről a saját szemével!