Váczi Zoltán is Dragonsportban

Az egykori vasasos kedvenc, a legendás cselkirály új területen mutathatta meg magát. Egy különleges fotózáson népszerűsítette a német sportszergyártó cég ruházatait, és kiderült, hogy nemcsak a pályán, hanem a kamera előtt is profi.

Noha manapság egyre kevesebben emlékeznek az 1990-es évek klasszis labdarúgóira, Váczi Zoltán neve továbbra is fogalom Angyalföldön a Vasas-szurkolók körében. Nem csoda, hiszen cseleivel minden meccsen őrületbe kergette az ellenfél védőit, ezen túl pedig rengeteg legendás gól fűződik a nevéhez.

Váczi Zoltán az aktív pályafutása végeztével edzőként kezdett el dolgozni, most is elsősorban a fiatalokkal foglalkozik, ezért ritkábban hallani manapság a nevét. A Dragonsport, német sportszergyártó cég magyarországi ágazata éppen ezért kereste meg az egykori kitűnő labdarúgót, hogy egy fotózás erejéig legyen a cég modellje.

Erről a kezdeményezésről a Dragonsport cégmenedzsere, Varga Endre mesélt bővebben:
– Németországban labdarúgóként tapasztaltam meg azt, hogy egy-egy klub számára milyen fontosak a múlt legendáit. Magyarországon sajnos nem jellemző, hogy megbecsülik a régi kedvenceket, ezért is gondoltuk úgy, hogy az elmúlt 20-25 év egyik legnagyobb cselkirályát, Váczi Zoltán kérjük fel modellnek. Ezekre a játékosokra mindig fel lehet nézni, reméljük, hogy ezzel a fotózással mi is segíteni tudtuk kicsit ezt a jó célt.

Maga fotózás közel két órán át tartott egy budapesti műteremben, ahonnan végül a főszereplő, Váczi Zoltán is elégedetten távozott:
– Tetszett az ötlet, jól éreztem magam végig a fotózáson, köszönöm a Dragonsportnak a lehetőséget, most személyesen is megtapasztalhattam, hogy tényleg minőségi termékeket gyártanak. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

A cselkirály dragonban

A cselkirály dragonban

Váczi Zoltán Dragonsportban

Váczi Zoltán Dragonsportban